Recensies

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandKraamzorg Nonna is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Kimberley uit Amersfoort
Lees verder
Vandaag was alweer de laatste dag van onze kraamzorg. En wat zijn wij tevreden over Esther! Wat een ontzettende lieve warme vrouw. Wij hadden geen betere kraamzorg mogen wensen. De zorg was super en ook al is dit ons 2e kindje we hebben toch weer een hoop bijgeleerd, met name het geven van borstvoeding. Onze dochter van 2 werd overal bij betrokken en was ook dol op haar. Het voelde erg vertrouwt en konden heerlijk ons zelf zijn. Ook vond ik de gesprekken erg fijn. Kortom, bij Esther krijg je gegarandeerd een goede zorg, een luisterend oor, en ze doet haar werk met passie, ons gezinnetje was in goede handen. Wat gaan we je missen Esther! Hartstikke bedankt voor de goede zorgen, je bent een topper!
Madeleine uit Vleuten
Lees verder
Vandaag is onze kraamzorg voor het laatst geweest bij ons en onze 1e dochter Elyse. Wij willen onze kraamzorg Esther uit Vleuten in het zonnetje zetten. Wij hebben zo’n ontzettende fijne, goede zorgzame kraamtijd overgehouden dankzij esther! Wij gaan haar echt vreselijk missen! Echt een hele goede, lieve zorgzame, hardwerkende, ervaren kraamvrouw!
Marjolein uit Soest
Lees verder
Wat was het fijn om Esther als kraamvrouw te hebben na de geboorte van ons tweede kindje Maddox. Na een eerste slechte ervaring met kraamzorg waren we heel blij dat we Esther deze keer hadden. We hadden midden in de kraamweek een beetje een vervelende start maar Esther was ontzettend betrokken bij de situatie. De dagen dat zij er was heeft ze het hele gezin erbij betrokken, hebben wij goede zorg gekregen, bood zij een luisterend oor, vond zij vooral belangrijk wat ik fijn vond en deed zij haar werk met liefde en passie. Het is dat alles uiteindelijk zo goed ging, maar wij vonden het jammer dat de kraamtijd er alweer op zat. Ik kan iedereen Esther aanraden als kraamvrouw!
Mireille uit Vleuten
Lees verder
Esther heeft ons elke dag verwonderd tijdens onze kraamweek. Voorafgaand aan de bevalling al erg betrokken en geïnteresseerd. In de kraamweek stond ze elke dag gemotiveerd voor ons klaar en heeft zij ons geweldig begeleid waar nodig en mogelijk. Er kwamen veel handige tips naar voren en er bleef genoeg ruimte voor onze eigen invulling. Dankzij Esther hebben wij een vakantiegevoel in eigen huis gehad en is ons verse gezinnetje verwarmd met comfort, gezelligheid en de juiste deskundigheid. We hadden er nog weken aan vast willen plakken. Ze heeft een plekje in ons hart en zeker ook in die van onze kleine meid. We bevelen deze kraamzorg blind aan bij iedereen die, net als wij, overspoeld werd door de vele keuze aan kraamzorgaanbieders. Bij Esther weet je precies waar je aan toe bent. Ze heeft onze kleine een fijne start gegeven en onszelf het vertrouwen dat wij dit verder aankunnen na de kraamweek.
Janine Maarssen
Lees verder
Dankzij Kraamzorg Nonna hebben wij een fijne kraamweek gehad. Het was prettig om vooraf al even kennis te kunnen maken. Esther heeft ons goed geholpen en stond altijd klaar voor ons, onze baby en ons zoontje van 2. De hulp om de borstvoeding comfortabel te laten zijn was vooral van grote waarde. We bevelen Kraamzorg Nonna van harte aan.
Mariska uit Vleuten
Lees verder
Wij hebben een superfijne kraamtijd gehad dankzij Esther. Esther doet alles in overleg en alles voelt bespreekbaar. Ik had het gevoel dat ze alle tijd voor ons had en enorm betrokken was. Die betrokkenheid was ook vooraf al merkbaar. Dit was onze tweede kindje en we hebben deze periode dankzij Esther zo enorm anders ervaren! Dankzij Esther hebben wij een heerlijke kraamtijd gehad en onze kleine meid een heerlijke start.
Eveliene uit Vleuten
Lees verder
Dankzij Esther hebben we een hele ontspannen kraamweek gehad. Vanaf het eerste moment van de kraamweek heeft ze door te luisteren en vragen te stellen goed onze behoefte kunnen inschatten. Het was een fijne combinatie van zorg voor de baby, mijzelf en het gezin met daarbij hulp waar nodig, tips en een gezellig kletspraatje. Een aanpakker met een warme persoonlijkheid, we hadden het niet anders gewild.
Milou uit Nieuwegein
Lees verder
In eerste instantie wilde ik geen Kraamzorg want een vreemde in mijn huis vond ik maar niks, gelukkig reageerde Kraamzorg Nonna op mijn oproep. Bij de intake was er direct een klik. Het hielp mij dat Kraamzorg Nonna en ik tijdens mijn zwangerschap geregeld contact hadden, hierdoor voelde ze niet als een vreemde. Tijdens mijn bevalling was ik in een fijne bubbel toen Nonna kwam, ze blende hier heel fijn in; de bubbel bleef intact. Ook de rust na de bevalling was prettig. Ze heeft me een fantastische kraamtijd bezorgd en heel fijn voor mij en mijn zoon gezorgd. Ze weet enorm veel over o.a. borstvoeding en heeft hier echt fantastisch bij geholpen. Alle uren dat ze er was heb ik als fijn ervaren. Ze voelde perfect aan wat nodig was. Ze kreeg zorgde moeiteloos ik echt rust nam en kon genieten van mijn zoon. Ik ben een “BAM” en Nonna heeft me echt een fantastische kraamweek bezorgd vol met warmte en plezier. Mocht ik ooit nog een kindje mogen krijgen wil ik geen andere kraamzorg dan Nonna!
Anne uit Utrecht
Lees verder
Kraamzorg Nonna zouden wij iedereen gunnen! Zo vertrouwd, helder, leert je ontzettend veel op de vlakken die jijzelf aangeeft, geduldig! Traan gelaten toen ze weg ging! Wees er snel bij, want als ze nog een plekje vrij heeft in de agenda heb je heel veel geluk en kan ik alleen maar adviseren dit plekje zo snel als mogelijk voor jouw kraamweek te blokken! Onze dank is groot, groter, groots!
Isa uit Amersfoort
Lees verder
Wat hebben wij een onwijs fijne kraamweek gehad met Kraamzorg Nonna! Alles voelt vertrouwd en totaal niet of we op visite waren in ons eigen huis. Esther is een onwijs fijn persoon die je heel goed opgang helpt in de kraamweek en waar je je vertrouwd bij voelt om jezelf te zijn en om je gevoel te laten spreken. Hele fijne uitleg en adviezen waar we ook echt heel veel aan hebben. Bij afscheid kon ik het ook niet droog houden want wat gaan wij Esther missen! Niet alleen haar fijne hulp maar vooral haar als persoon!
Maud uit Kortenhoef
Lees verder
Kraamzorg Nonna is super lief, behulpzaam en betrokken. Ze heeft ons een fantastische kraamweek bezorgd en was ook tijdens de zwangerschap al heel betrokken! Ze luisterde goed naar mijn behoeften, maar ook naar die van mijn vriend en twee dochters van 6 en 4. Alles is bespreekbaar, ze had alle tijd voor iedereen uit ons gezin en naast de zorg die ze verleende konden we ook gezellig kletsen onder het genot van een kopje koffie! Er was rust in huis en dat was heel fijn! Je bent een super vrouw!
Marieke uit Utrecht
Lees verder
Zeer fijne kraamweek gehad met Kraamzorg Nonna. Ze is flexibel en pragmatisch en voelt goed aan wat je als gezin nodig hebt en past zich aan. Toont oprechte interesse en is erg open in de communicatie. Vraagt actief om feedback en overlegt wat de behoeften zijn. Geeft vertrouwen en complimenteert. Ook voor de geboorte en na de kraamweek nog geïnteresseerd. Kortom helemaal top!
Vorige
Volgende