Recensies

Kimberley Amersfoort
Lees verder
Vandaag was alweer de laatste dag van onze kraamzorg. En wat zijn wij tevreden over Esther! Wat een ontzettende lieve warme vrouw. Wij hadden geen betere kraamzorg mogen wensen. De zorg was super en ook al is dit ons 2e kindje we hebben toch weer een hoop bijgeleerd, met name het geven van borstvoeding. Onze dochter van 2 werd overal bij betrokken en was ook dol op haar. Het voelde erg vertrouwt en konden heerlijk ons zelf zijn. Ook vond ik de gesprekken erg fijn. Kortom, bij Esther krijg je gegarandeerd een goede zorg, een luisterend oor, en ze doet haar werk met passie, ons gezinnetje was in goede handen. Wat gaan we je missen Esther! Hartstikke bedankt voor de goede zorgen, je bent een topper!
Madeleine uit Vleuten
Lees verder
Vandaag is onze kraamzorg voor het laatst geweest bij ons en onze 1e dochter Elyse. Wij willen onze kraamzorg Esther uit Vleuten in het zonnetje zetten. Wij hebben zo’n ontzettende fijne, goede zorgzame kraamtijd overgehouden dankzij esther! Wij gaan haar echt vreselijk missen! Echt een hele goede, lieve zorgzame, hardwerkende, ervaren kraamvrouw!
Marjolein uit Soest
Lees verder
Wat was het fijn om Esther als kraamvrouw te hebben na de geboorte van ons tweede kindje Maddox. Na een eerste slechte ervaring met kraamzorg waren we heel blij dat we Esther deze keer hadden. We hadden midden in de kraamweek een beetje een vervelende start maar Esther was ontzettend betrokken bij de situatie. De dagen dat zij er was heeft ze het hele gezin erbij betrokken, hebben wij goede zorg gekregen, bood zij een luisterend oor, vond zij vooral belangrijk wat ik fijn vond en deed zij haar werk met liefde en passie. Het is dat alles uiteindelijk zo goed ging, maar wij vonden het jammer dat de kraamtijd er alweer op zat. Ik kan iedereen Esther aanraden als kraamvrouw!
Mireille uit Vleuten
Lees verder
Esther heeft ons elke dag verwonderd tijdens onze kraamweek. Voorafgaand aan de bevalling al erg betrokken en geïnteresseerd. In de kraamweek stond ze elke dag gemotiveerd voor ons klaar en heeft zij ons geweldig begeleid waar nodig en mogelijk. Er kwamen veel handige tips naar voren en er bleef genoeg ruimte voor onze eigen invulling. Dankzij Esther hebben wij een vakantiegevoel in eigen huis gehad en is ons verse gezinnetje verwarmd met comfort, gezelligheid en de juiste deskundigheid. We hadden er nog weken aan vast willen plakken. Ze heeft een plekje in ons hart en zeker ook in die van onze kleine meid. We bevelen deze kraamzorg blind aan bij iedereen die, net als wij, overspoeld werd door de vele keuze aan kraamzorgaanbieders. Bij Esther weet je precies waar je aan toe bent. Ze heeft onze kleine een fijne start gegeven en onszelf het vertrouwen dat wij dit verder aankunnen na de kraamweek.
Janine Maarssen
Lees verder
Dankzij Kraamzorg Nonna hebben wij een fijne kraamweek gehad. Het was prettig om vooraf al even kennis te kunnen maken. Esther heeft ons goed geholpen en stond altijd klaar voor ons, onze baby en ons zoontje van 2. De hulp om de borstvoeding comfortabel te laten zijn was vooral van grote waarde. We bevelen Kraamzorg Nonna van harte aan.
Previous
Next